Tutaj możecie napisać, jakie inne (oprócz Vanilla Ninja) zespoły wielbicie
Ja osobiście przyznaję się, że jestem uzależniona od muzyki Guano Apes. Lubię też Within Temptation, Lacuna Coil, Evanescence, Good Carlotte, FOB i System of a Down... Założę się, że czegoś zapomniałam...
Oczywiście Coma! Guano Apes, Papa Roach, Bullet For My Valentine, Hoobastank, Maroon 5, Creed, Nickelback ... Ojej, jeszcze mam tego tyle Ale oszczędzę wam listy na kilometr
No to oprócz Vanilla Ninja to tak: Sunrise Avenue, Fall Out Boy, Apoptygma Berzerk, Guano Apes (czasami), Bullet For My Valentine, Maroon 5, Monrose, Rihanna, Avril Lavigne i pewnie cos jeszcze, ale nie moge sobie przypomnieć xD
Początkujący
Ja tam mam troszkę inne zdanie o zespółach... super jes tposłuchać j-rocka... np. The gazette polecam piosenkę Filth in the beauty... a takto to przeważnie Bethany Joy Lenz, Fall out boy, East Clubbers uwielbiam techno
P zawsze leci na imprezach więc jakoś się przyzwyczaiłam...
To ja wymienię wszystkie
3 Doors Down, Alexz Johnson, Bullet For My Valentine, Coma, Creed, Element Eighty, Evanescence, Hoobastank, Maroon 5, Michelle Branch, Nickelback, Papa Roach, P.O.D., Simple Plan, Story Of The Year, Sunrise Avenue, The Rasmus, Trapt, Vanilla Ninja
Popieram, Metallica to legenda. Nic jej nie wyprze - musiałoby mieć podwójną siłę przebicia, a o taką siłę trudno. Dawno nie nazwano żadnego nowo odkrytego zespołu "następcą Metallici".
Hehe dobra dobra, bo stworzymy zaraz odrębny temat poświęcony Metallice
Ja jestem fanką głosu JoJo. Coś z innej beczki (bo śpiewa R'n'B), ale ma głos naprawdę piękny!!!