Eh akurat tamten wypadek to nie byla ich wina, tamten ktos wyjechal znienacka. No i zeby szybko ominąć to nie było wyjścia i walnęli w barierkę z prędkością 75 mil na godzinę (w km na godzine to bedzie wiecej troche)
Ja ci powiem, że jak usłyszałam o tym wypadku to oszalałam ... Szybko stworzyłam byle jak MySpace'a, byleby móc przeczytać tego newsa w całości (trzeba było być zalogowanym aby to zrobic). Coś mnie tknęło i nawet zostawiłam dla nich mały komentarzyk, mam nadzieję że był bardzo podnoszący na duchu (oczywiście po angielsku) ("Hej! Przykro mi słyszeć o wypadku. Bardzo się martwiłam, ale dobrze, że jesteście cali. Jestem z wami całym sercem.")
Jeśli mam być szczera, to po tym ich wypadku zaczęłam ich słuchać dużo, dużo więcej. Przed tym wydarzeniem nie musiałam słuchać ich codziennie ... a teraz to chyba jakieś uzaleznienie ... mogłam przesłuchać cały album 6 razy i jeszcze było mi mało, więc słuchałam go po nocach ... Spokojnie, już teraz trochę ochłonęłam
Ale bez przesady, w końcu wszyscy są cali, i nawet koncertują <jupi!!!> więc nie ma się o co martwić
O tak, gdyby coś bylo potem nie tak to nie wiem jakbym to zniosla. Teraz pozostaje czekać na nowy album, podobno zimą mieli wejść do studia
Oj na pewno będzie, już zacieram rączki
Ale trochę się boję tego nowego albumu, bo co to będzie, skoro już tego pierwszego słuchałam jak pętana, a co dopiero drugi No ale nie uprzedzajmy faktów ... Może nie będzie ze mną tak źle
Ostatnio edytowany przez KaThS XD (2007-12-17 14:31:52)
Z ust mi to wyjęłaś Mnie też będzie trudno oswoić z powrotem, ale ... A'Lenna jest podobno silna, da radę
W końcu nie będzie z nami tak źle (chyba ...) Szkoda że jeszcze nie jest znana data wydania albumu, bo zapewne na razie w studiu siedzą albo mają wolne
Bo ostatni koncert w tym roku był 15.12. i już więcej nie będzie
EDIT
Właśnie odczytałam życzenia świąteczne od REDa w Bulletin Space Dobra wiadomość - styczeń i luty poświęcą na nagrywanie nowego materiału!
Yeah
Ostatnio edytowany przez KaThS XD (2007-12-24 21:11:50)