Tutaj można napisać, jakiego albumu ostatnio słuchacie.
Ja np. słucham aktualnie najnowszego albumu Sunrise Avenue, "On The Way To Wonderland"
NAJLEPSZYM ALBUMEM jaki ostatnio słucham, jest zdecydowanie album Hoobastank, "Everyman For Himself" ;D
No i debiutancki album Trapt, "Trapt" i "Someone In Control"
NOWIUTKI ŚWIEŻUTKI ALBUMIK TRAPT "LIVE 2007" 2 piosenki studyjne i reszta live
Polecam!!!
Ostatnio edytowany przez KaThS XD (2007-09-15 19:58:07)
Naprawdę nie pożałujesz, są świetni na żywo jak dla mnie .. Ale to może być mało obiektywna ocena bo ja ich ogółem uwielbiam
Skandynawskie zespoły rockowe są świetne!!! A amerykański rock też jest niczego sobie
Żeby nie było off-topu:
Leci akurat teraz album Bullet For My Valentine - The Poison
Taaa, a ja bym se posłuchała dziś urywek świeżutkiego singla Simple Plan, gdyby nie to że występują jakieś komplikacje na SP.com nie wiem, moze coś z tym zrobią, ale wątpię. I tak niektórym działa, niektórym nie. Więc niektórzy już wiedzą jak to brzmi, a ja NIE
I będę musiała czekać jeszcze 5 dni
PS: Na początku 2008 roku wyjdą 3 albumy: 3 Doors Down, Element Eighty i Simple Plan! Suuuuper Super się zapowiada ten nowy roczek xD
Ostatnio edytowany przez KaThS XD (2007-10-24 19:16:44)
Mów co chcesz, ja mam zaoszczędzone tyle, że mogłabym kupić wszystkie 3 albumy a jeszcze masa kasy by mi została. Oszczędna jestem xD
Album: Simple Plan live @ MTV Hard Rock Live CZAD!!!
Addicted jest super
A przy God Must Hate Me, nie mogę z brechu Nie wiem czemu, ale takie wywołuje to na mnie emocje
Hmmmmmm Evanescence - The Open Door A w szczególności uwielbiam kawałek "All That I'm Living For"
Evanescence cudowne jak zawsze Kiedyś szalałam za Amy i ekipą, ale już mi na szczęście przeszło
A z The Open Door najbardziej podoba mi się The Only One i Lacrymonsa
A mnie coś ostatnio napadło na Good Charlotte, a konkretniej na ich pierwszy album
Weź nic nie mów, ja raz prawie tapczan rozwaliłam ze złości bo Bring Me To Life wypadło z listy na VIGOR FM. No cóż, byłam wtedy w IV klasie podstawówki Aż się bałam że naprawdę rozwaliłam bo slychać było trzask łamanego drewna ...
Good Charlotte? Cool