Ogółem nie mam nic do tej sympatycznej farbowanej czarnulki Czasami wydaje mi się mimo wszystko trochę dziecinna, ale to przecież chyba każda kobieta ma w sobie
No i cóż, zbytnio nie przepadam za wokalem Triinu, ale tylko z jednego koncertu - w Tallinie 10.12.2005. Reszta wychodzi Triinu bardzo fajnie, ale gdy zobaczyłam, jak Triinu śpiewa na tym koncercie, to po prostu zdziwiłam się, jakim cudem trafiła do Vanilla Ninja
Nigdy za nią nie przepadałam... Ot, taka sobie basistka. Mam do niej bardzo mieszane uczucia. Czasami myślę, że to fajna osoba, z przyszłością i kariera stoi przed nią otworem, a czsami ciesze się, że odeszła z Vanila Ninja, bo tak naprawdę nigdy nie była taką... 100% Ninją
Początkujący
A idźta... z tą Triinu ... ona do Ninja nigdy dojść nie powinna...to jakaś pokraka:[ ... nie znoszę jej ...
XsadXgirlX napisał:
A idźta... z tą Triinu ...
ładnie powiedziane
W sumie to się zgadzam... zanim zdążyłam się zorientować, że jest taka Triinu, to ona zdążyła narobić kilka afer i odejść z zespołu. Chyba psuła trochę ich reputację... Dobrze, że jej nie ma
Ogółem mnie nie pociąga ani jedna basistka z VN. I to cala prawda ... bo one nie są Ninja, tylko pseudo-Ninja. Prawdziwe Ninja widzicie na sydze LeAnny, o
XsadXgirlX napisał:
A idźta... z tą Triinu ... ona do Ninja nigdy dojść nie powinna...to jakaś pokraka:[ ... nie znoszę jej ...
wiesz co??
Ja inaczej powiem!!!
Ja chce spowrotem triinu
ja nie chce Piret
przepraszam ze sie kluce ale nie mogem wytrzymac...